Microsoft Office Excel през Април

На 29 Април стартира Online дистанционен компютърен курс по Microsoft Office Excel – версия 2013. Възползвайте се от възможността да изучите и работите с програмата в една от последните й версии. Подробни инструкции за инсталация на Excel в текущата версия ще намерите в самия курс след записване и регистрация.

Курсът е подходящ за начинаещи, за ученици и за лица, на които им предстои да започнат работа в частния и държавен сектор.

Уроците и упражненията към курса са специално разработени от квалифицирани преподаватели, като упражненията са адекватни спрямо изучения материал до момента. Учебното съдържание е изцяло съобразено с изискванията на Министерство на образованието и науката за конкретния учебен предмет, застъпен в учебните планове за придобиване на компютърна професия в професионалните гимназии на територията на Р. България.

Финалният online тест отговаря напълно на съдържанието на курса.

Необходимо е внимателно да се преглежда лекционния материал и да се изпълняват всички упражнения.

Удостоверението, което се издава в края на успешно завършване на обучението е съобразено с изискванията за кандидатстване за работа и ключ към вашия успех.

Ако искате да се научите да работите с Microsoft Office Excel, запишете се за онлайн курса, като заплатите таксата по банков път (банковата сметка се намира в страница Контакти) и след това попълните регистрационната форма. До 24 часа след регистрацията ще получите достъп на вашия е-mail за влизане в платформата.

Записването продължава до 25 Април.