CorelDRAW и Photoshop през Април

На 22 Април стартират Online дистанционни компютърни курсове по Photoshop CS6 и CorelDRAW X6. Възползвайте се от възможността да изучите и работите с програмите в новите им версии.

Курсовете са подходящи за начинаещи, за ученици, за лица, които искат да се развиват в тази област и за хора, които искат да обогатят познанията си.

Уроците и упражненията към тях са специално разработени от квалифицирани преподаватели, като упражненията са адекватни спрямо изучения материал до момента. Учебното съдържание е изцяло съобразено с изискванията на Министерство на образованието и науката за конкретния учебен предмет, застъпен в учебните планове за придобиване на компютърна професия в професионалните гимназии на територията на Р България.

Финалните online тестове отговарят напълно на съдържанието в съответния курс.

Необходимо е внимателно да се преглежда лекционния материал и да се изпълняват всички упражнения.

Удостоверението, което се издава в края на успешно завършване на обучението дава възможност за кандидатстване за работа в това направление и е път към бъдещата Ви професия.

Ако искате да се научите да работите с Photoshop CS6 и CorelDRAW X6, запишете се за онлайн курса, като заплатите таксата по банков път (банковата сметка се намира в страница Контакти) и след това попълните регистрационната формаДо 24 часа след регистрацията ще получите достъп на вашия е-mail за влизане в платформата.

Записването продължава до 20 Април.