Онлайн обучение

Учебен център Магнолия. Онлайн обучение и курсове

Какво Ви предлагаме?

Онлайн/Дистанционната форма на обучение в УЦ “Магнолия“ е обучение от разстояние чрез Интернет.

Курсовете се провеждат чрез електронна платформа на адрес www.magnolia-bg.eu. Платформата е изключително ефективно и удобно място за учене и оценяване. Обучението се провежда на базата на предварително подготвени учебни материали, които получавате в електронен вид.

 

Предимства на online обучението:

–  спестява ценно време;

 – спестява средства в пътуване;

 – спестява средства за учебници;

 – учи се в удобно за всеки време и място;

 – професионално разработена програма;

 – 24 часов достъп до учебните материали;

 – удостоверение за завършено обучение; 

 

Какви са учебните ресурси?

Имате достъп до лекции, актуална нормативна база, учебни филми, файлове, презентации, съобщения, изпитен тест.

 

Как да се запиша за обучение в дистанционен курс?  Нужни са 2 стъпки

Първа стъпка – Попълвате Регистрационната форма – РЕГИСТРАЦИЯ

Ще получите на посоченият от Вас е-mail съобщение, че данните от формата са приети и информация за плащане на избраните от Вас курсове;

Втора стъпка – Заплащате таксата за съответния курс чрез банков превод, включително таксата за издаване на удостоверение от 25.00 лв., в случай че сте заявили съответното при регистрацията.

След като получим таксата, ние Ви изпращаме на посочения при регистрацията e-mail, потвърждение, че профилът Ви е активиран и можете да влизате с потребителското си име и парола от поле ВХОД КЪМ ПЛАТФОРМА ЗА ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ.

Обучението стартира в предварително утвърдения график.

 

Провеждане на онлайн обучението:

След заплащане и активиране на акаунта за пълен достъп, клиентът получава неограничен достъп до всички учебни материали от обучението. В случай, че обучението е модулно, достъпът до новите ресурси се придобива в началото на всеки нов модул, като предходните материали се запазват до края на обучението.

Клиентът няма право да предоставя своите данни за достъп на трети лица. След попълване на регистрационната форма за участие в курс – вие се съгласявате личните ви данни да бъдат използвани за целите на вашето обучение. Срокът за съхранение на личните Ви данни ще бъде една година от датата на получаването им, след което същите ще бъдат унищожени. По всяко време в този период имате право да поискате личните Ви данни да бъдат върнати, коригирани или унищожени.

Клиентът има право да задава въпроси към обучаващия, изпращайки ни писмо до e-mail: admin@magnolia-bg.eu 

Въпросите следва да са пряко свързани с темата, конкретни и ясни. Обучаващият отговаря на въпросите, изпращайки Ви писмо.

Обучаващият има право да не отговори на въпроси, които не са свързани с темата, прекалено общи са или изискват конкретна разработка.

Към обучението е предложен тест, който се попълва. Резултатът от теста е видим за обучаемия веднага след попълването. Попълването на теста може да стане неограничен брой пъти.

След приключване на обучението на клиента се издава удостоверение за преминато обучение, съгласно изискванията ако финалния тест е преминат с успеваемост над 60 % и ако е заплатена таксата за издаване.

Удостоверението се изпраща на посочения от клиента адрес с куриер за сметка на УЦ „Магнолия“.

 

Завършване на обучението:

Обучението завършва с изпитен тест.

След последната тема, която разглеждате, Ви се предоставя тест за решаване. За получаване на документ трябва да преодолеете минимум 60% от отговорите за обучение на финалния тест.

След успешно решаване на теста ще получите по е-mail уведомително писмо, а оригиналното удостоверение изпращаме по куриер на посочения при регистрацията Ви адрес за наша сметка.